"
Søg
Filters

Til CSS partnere og webmastere

Sådan tjener du penge med Vaskebutikken.dk via Affiliate Marketing

Hvis du har du en eller flere hjemmesider, eller er du en blogger som har en blog, eller poster du noget der handler om køkkenvaske, køkkenvandhaner, vaske og armaturer til badeværelse - hvorfor så ikke tjene penge på den?

Hvis du placerer bannere eller tekstlinks på din hjemmeside eller blog eller mulighed for poste på sociale medier, så kan du tjene penge på at sende besøgende til vores website.

Vi kan tilbyde dig 4% i provision for hvert salg, du kan skaffe til os. Vores gennemsnitlige ordre beløb er omkring 1.600kr., så en beløb på omkring 60kr. per salg er ikke så ringe det, synes vi.

Det fungerer sådan at, når en interesseret bruger klikker et affiliate linket på din side eller i dit opslag og derefter handler hos os, så tjener du penge.

Det er nemt og gratis at komme i gang, du bestemmer slev om du vil skrive, blogge, poste om køkkenvaske, køkkenvandhaner, vaske til badeværelse eller armaturer.

Du kan tjene penge fra i dag

Vi samarbejder med Partner-Ads netværk for affiliate annoncører og er en del af deres annoncørprogram. Partner-Ads står for tracking, sporing af besøgende og den salg der skabes. Det er også Partner-Ads der administrerer og håndterer udbetalingerne.

Klik her og besøg Partner-Ads, og opret dig som affialiate partner allerede i dag, så kan indtjeningen begynde.

Hent vores Productfeed

Er du en CSS partner eller har du en prissammenligning tjeneste og har brug for en product feed, kan du ligeledes hente vores productfeed hos Partner-ads, feedet opdateres dagligt.

Er du interesseret og har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende e-mail på info@vaskebutikken.dk