"
Søg
Filters

Vi er i gang med at opdatere webshoppen og i den forbindelse foreløbig kan varer ikke bestilles igennem webshoppen.Vi henviser til vores anden webshop https://www.gramaritaliano.dk/Hvor alle varer kan bestilles og leveres iht. vareinformationerne.

 

Køkkenbordplader tåler og er udsat til en store brug anvendelse, men de giver også muligheden for at skabe en reel ”wow” effekt i køkkenet.

Det er vigtigt at finde en balance mellem stil og funktion, hvilket er grunden til hvorfor holdbarhed, visuel appel og nemt vedligeholdelse er blandt de tre bedste styrende faktorer for at vælge det rigtige køkkenbord.

Der er mange muligheder, lige fra granit til laminat til lavasten, hver med sine egne fordele og ulemper.

Natursten: Granit, skifer, marmor alle falder ind under denne kategori. Langtidsholdbar natursten har en organisk skønhed og er mere varme bestandigt end andre overflader.


Kompositsten: Kunstigt fremstillet sten som efterligner naturlig sten, Den kombinerer egenskaberne af den ægte sten med andre ingredienser for at afskaffe sin porøsitet og vedligeholdelseskrav.


Lavasten: Denne unikke anvendelse af vulkansk lava hærdet i en sten-lignende konsistens. Dens vigtigste egenskaber er varmebestandighed, ridse-, og smudsafvisende og ikke-porøse overflader.

Vores varierede og store materialeudvalg til køkkenbordplader vil tilbyde dig en række valg til din projekt, samt også omfatter relevante oplysninger for din behov.

Vi er klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud på dine bordplader baseret på de materialer på vores webshop. Du kan se materialerne i flise afdelingen. De er de samme materialer vi bruger til bordplader, bare i tykkelser og længder efter dit behov.

Klik her og send os et mail med navnet af materialet du har valgt, og vedhæft en håndskitse eller en beskrivelse af dine bordplader.

Vi vil efterfølgende vende tilbage med et godt tilbud til dit bordpladeprojekt.