"
Søg
Filters
RSS

Blog

Lyst til at værre længere i køkkenet!!

Gå ikke glip af din yndlings tv-udsendelse mens du laver mad og tager opvasken…!!

Det er normalt mig der laver mad herhjemme, og det er altid omkring kl. 18.00 når der er TV avisen på TV2, at jeg er nødt til at opholde mig i køkkenet.

Vi har ikke fjernsyn i køkkenet så jeg er nødt til at skrue op på fjernsynet i stuen, for i det mindste at lytte til tv avisen til stor irritation for resten af familien.

Jeg har mange gange overvejet at installere et fjernsyn i køkkenet, for så kommer jeg ikke til at genere de andre, og samtidig kan jeg nyde mit arbejde i køkkenet og ser min TV avis i fred og ro.

Men så tænkte jeg alligevel nej, for en TV skærm er for grim til at være i køkkenet, den fylder for meget og der er heller ikke et oplagt sted at placere den. Og desuden skal TV ses i stuen, helst siddende i sofaen.

Sådan gik det i en periode hvor jeg spekulerede på hvad jeg kan gøre for at gøre mit ophold i køkkenet mere spændende og samtidig få de andre med på ideen, uden dog at komme med en rigtig løsning på det.

Indtil til for et par måneder siden! For dengang fik vi tilsendt nogle kataloger fra nogle af vores italienske vaske producenter. De havde løsningen i deres katalog og det er Stænk plader med indbygget lcd-skærm, hvor man kan indbygge den på væggen lige bag vasken.

Mit næste projekt er at få resten af familien med på ideen, så de kan få fred og ro i stuen, mens jeg kan få min TV avis og fodboldkampen i køkkenet. Det bliver nok lidt af en udfordring, men jeg er optimistisk.:-)