"
Søg
Filters

Om Vaskebutikken.dk


Velkommen til Vaskebutikken.dk, internettets specialiserede distributør af vaske til køkken og badeværelse og tilbehør, til landets laveste priser.

Uanset om du pga. renovering er på udkig efter en vask, en vandhane eller andet tilbehør til dit køkken, badeværelse, gæstebadeværelse eller toilet, eller står for større indkøb til f.eks. et hotel, nyt eller gammelt byggeri, plejehjem osv., er Vaskebutikken.dk din ét-stops-webshop med venlig og kyndig service, samt lave priser på holdbare, langtidsholdbare, og attraktive produkter.

Vores evne til at formidle vaske til køkken og badeværelse, samt tilbehør til den bedste pris skyldes de unikke aspekter af vores forretningsmodel:

Vi har et godt og direkte forhold til vores vaskeleverandører.

Nogle af vores leverandører har deres produktion i andre europæiske lande hvor der er lave materialepriser og automatiseret produktion, hvilket resulterer i reducerede produktionsomkostninger.

Disse elementer, samt vores gode kendskab og relation til fragtfirmaer, reducerer vores omkostninger til indkøb og direkte levering, og vi videregiver disse besparelser direkte til vores kunder.

Topkvalitetsprodukter, der passer til ethvert budget og til ethvert projekt.

Når du surfer mellem siderne på Vaskebutikken.dk vil du finde mange forskellige mærker og modeller af køkkenvaske, håndvaske og armaturer som er klar til straks at blive sendt fra vores leverandørers lagre spredt i Danmark samt i visse europæiske lande.
Du kan kontakte Vaskebutikken.dk ved at udfylde kontaktformen på ’Kontakt os’- siden, på tlf. 2961 2950, mandag til fredag fra 10:00 til 16:00, eller send os en e-mail til info@vaskebutikken.dk og en af vores branchemedarbejdere vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi ønsker dig en god handel, og håber du finder hjemmesiden informativ og brugervenlig.

Vaskebutikken ApS - CVR-nr. 34733198